Containerservice

Bij Metaalhandel Zondervan kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice. Deze service houdt in dat wij een metaal- of schrootcontainer naar keuze bij u plaatsen. Bij ons heeft u de keuze uit veel verschillende containers van verschillende afmetingen. Of u nou een container nodig heeft van 1 kubieke meter of van 40 kubieke meter: wij hebben het! Ook voor vloeistofdichte oud metaal boxen bent u bij ons aan het juiste adres.

Met onze containerservice kunnen wij een container plaatsen, waar u uw oud ijzer en andere oude metalen in kan doen, zodat ze gescheiden worden en beschermd worden. Hiermee kunt u de waarde van uw oude metalen en oud ijzer verhogen, waardoor u meer uit uw schroot haalt. Wij plaatsen de container kosteloos, halen deze ook weer gratis op en kunnen ook de containers wisselen.

Uiteraard voldoet het gehele proces van inzamelen en afvoeren volgens de strengste milieueisen. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat uw oud ijzer en oude metalen worden ingezameld en worden afgevoerd en uiteindelijk gerecycled op een hoogwaardige en duurzame manier, tegen de hoogste prijzen.

Onze containers zijn beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud metaal, door geheel Nederland. De containers zijn bij ons zeer makkelijk aan te vragen. Als uw container vol zit, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en wij zullen uw container komen legen op een dag en tijdstip waarop het ú uitkomt.

De containerservice bij Metaalhandel Zondervan kost u niets. De dienst is altijd gratis en dat zal het ook blijven. Kortom: geen kosten voor onze containerservice.

Geïnteresseerd in onze containerservice? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken welke container het beste bij u past.