Inkoop – Oud gruis ijzer

Oud knip ijzer is ijzer dat erg dun is (tot 3 millimeter dik) en komt veel voor in onder andere wasmachines en drogers, keukenapparatuur, fietsen en meubilair. Het is dus goed mogelijk dat u thuis iets heeft liggen dat oud gruis ijzer bevat. Indien u hier niets meer mee doet, is het misschien aantrekkelijk om het te verkopen. Doe dit bij onze inkoop oud gruis ijzer service!

Het merendeel van al het oud ijzer behoort tot deze categorie. De verwerking en recylcing van deze metalen vergt veel aandacht (schoonmaken en sorteren van onbruikbaar matriaal) waardoor de prijs het minst hoog is. Prijzen per kilo varieren van tijd tot tijd.

Veel mensen denken bij de term oud  gruis ijzer gelijk aan afval maar het is de laatste jaren gebleken dat de oud ijzer industrie aan het opkomen is in Nederland en ook de rest van de wereld. De oud ijzer prijs per kilogram kan dus wel interessant zijn mits je een redelijk aantal of de juiste typen oud ijzer aan te bieden hebt. Interesse in onze inkoop oud gruis ijzer? Neem dan contact met ons op!