Inkoop – Oud knip ijzer

Oud knip ijzer is ijzer dat makkelijk te verknippen is. Het heeft een dikte van 3 tot 6 millimeter en is bijvoorbeeld te vinden in radiatoren, buizen, motoren, kachels en zelfs badkuipen. Kortom: er zijn veel toepassingen te vinden voor knip ijzer, wat het ook erg waarschijnlijk maakt dat u iets heeft waar knip ijzer in te vinden is. Wij zijn erg geïnteresseerd in inkoop oud knip ijzer!

Oud knip ijzer is zelf makkelijk te vervoeren in kleinere hoeveelheden. Het is namelijk makkelijk te verknippen en bovendien weegt het niet heel veel. Als u echt dusdanige hoeveelheden oud knip ijzer aan ons te bieden heeft, kunnen wij het eventueel met onze geschikte transportmiddelen bij u op komen halen. Wij brengen het dan naar onze werkplaats, waar wij het scheiden, verzamelen en wegen. Wij bieden u een zeer goede prijs voor uw inkoop oud knip ijzer. Na het afrekenen zullen wij ervoor zorgen dat het recycleproces hervat wordt.

Het recyclen van oud knip ijzer is belangrijk. Niet alleen is het beter voor het milieu (de CO2 uitstoot wordt aanzienlijk verminderd door recycling), maar ook omdat grondstoffen steeds schaarser worden. Het is belangrijk dat onze grondstoffen, waaronder dus oud knip ijzer, op raken. Recycling helpt dit tegen te gaan. Als u uw oud knip ijzer laat recyclen door Metaalhandel Zondervan maakt u dus een verstandige keuze! Interesse in onze inkoop oud knip ijzer service? Neem dan contact met ons op!