Inkoop – Oud zwaar IJzer

Oud zwaar ijzer is ijzer dat erg stevig is met een hoge dichtheid. Hierdoor is het zware ijzer moeilijk te verknippen, maar is het wel van zeer goede kwaliteit. Oud zwaar ijzer houdt in dat het ijzer 6 millimeter of dikker is. Dit kun je bijvoorbeeld vinden in U of H binten.

Als u in de schuur nog wat oud zwaar ijzer heeft liggen en u er verder niets mee doet, is het misschien een mogelijkheid om het te verkopen aan een metaalhandel die weet wat er mee gedaan kan worden. Bij Metaalhandel Zondervan scheiden, verzamelen en wegen het oude zware ijzer, waarna deze metalen verder gerecycled worden. Het recyclen van oud zwaar ijzer zorgt ervoor dat het metaal weer opnieuw kan worden ingezet. Draag hier aan bij en verkoop uw oud zwaar ijzer aan ons! Wij bieden een zeer goede prijs voor uw inkoop oude zware ijzer.

Oud zwaar ijzer kan misschien te zwaar zijn om zelf te vervoeren. Indien dit het geval is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beschikken over de juiste en beste transportmiddelen om bepaalde hoeveelheden inkoop oud zwaar ijzer bij u op te kunnen halen. Neem daarom contact met ons op en wij zullen u graag helpen om uw hoeveelheden inkoop oud zwaar ijzer bij u op te halen en naar ons terrein te brengen.