Inkoop – Stekkerkabels

Wij van metaalhandel Zondervan staan bekend om onze veelzijdigheid en goede service. Wij draaien onze hand nergens voor om en kopen alle soorten oud ijzer en metalen in, waaronder inkoop stekkerkabels. Daarnaast bent u er bij ons van verzekerd dat uw stekkerkabels goed terecht komen. Wij recyclen het materiaal en laten niets verloren gaan. Daarnaast bieden wij u scherpe prijzen en de mogelijkheid tot contante betaling van de dagwaarde van de stekkerkabels.

Stekkerkabels recyclen

Oud kabel is er in alle soorten en maten. Bij het recyclen van kabels is de hoeveelheid koper in de kabels bepalend voor de waarde van de stekkerkabels. Wij bekijken dus eerst de hoeveelheid koper en bepalen daarna de prijs en beginnen met het recyclen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de inkoop stekkerkabels.

Na het verzamelen van de stekkerkabels begint het recycleproces. Wij beginnen met het scheiden, verzamelen en wegen van de non-ferro metalen. Dit wil zeggen de niet ijzer metalen. Na het sorteren en het uitbetalen gaan uw stekkerkabels verder het traject in.

Waarom recyclen?

Metaalhandel Zondervan streeft ernaar zoveel mogelijk metalen te verzamelen en deze vervolgens te recyclen. Dit doen wij omdat grondstoffen tegenwoordig steeds schaarser worden, maar de vraag stijgt. We produceren steeds meer en hebben dus steeds meer grondstoffen nodig, maar het aanbod van grondstoffen vermindert. Vandaar dat recyclen een goede, en daarnaast noodzakelijke, oplossing is om aan de vraag van de consument te kunnen voldoen.

Bent u in het bezit van stekkerkabels of ander oud kabel? Neem dan contact met ons op of kom eens langs, dan vertellen wij u de waarde van uw inkoop stekkerkabels en kijken wij wat we nog meer voor u kunnen betekenen.