Palletbox service

Komen er bij uw productie- of bewerkingsproces regelmatig oude metalen of oud ijzer vrij? Dan is het misschien een oplossing om uw oude metalen of oud ijzer aan Metaalhandel Zondervan te verkopen. Wij kopen vele soorten oude metalen en oud ijzer van u over tegen de beste schrootprijs.

Bij Metaalhandel Zondervan beschikken wij over zowel een gratis containerservice als een palletbox service. Als er niet zoveel oude metalen of oud ijzer bij uw productieproces vrijkomen, is het misschien een betere oplossing om in plaats van een grote container een wat kleinere palletbox te plaatsen. De palletbox heeft slechts een ruimte nodig van 1 vierkante meter om geplaatst te kunnen worden.

Accu’s inzamelen

De palletbox is vloeistofdicht en hierdoor is inzameling van oude accu’s mogelijk. Het inzamelen van accu’s kan niet door iedereen gedaan worden, omdat het aan speciale eisen moet voldoen. U kunt palletboxen op uw terrein laten plaatsen en de oude accu’s erin doen. Wij zullen u daarvoor vrijwaring geven en betalen een goede prijs voor uw oude accu’s. Als uw palletbox vol zit, komen wij op een dag en tijdstip dat ú goed uitkomt uw palletbox ophalen.

Wanneer wij uw palletbox met accu’s ophalen, gelden er speciale regels voor het transport. Metaalhandel Zondervan is ADR gecertificeerd om de accu’s naar ons terrein te vervoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw accu’s op een goede manier vervoerd worden en dat ons transport van de palletboxen met accu’s aan de strengste eisen voldoet.

Kosteloze palletbox service

De palletbox service bij Metaalhandel Zondervan kost u niets. De dienst is altijd gratis en dat zal het ook blijven. Kortom: geen kosten voor onze palletbox service.

Geïnteresseerd in onze palletbox service? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een palletbox.