Actuele koperprijs

Heeft u nog een partij koper liggen? Als u het naar de milieudienst of naar de stort brengt, krijgt u helaas geen vergoeding. Bij Metaalrecycling Zondervan daarentegen krijgt u altijd een eerlijke vergoeding voor uw partijen metaalafval. Bent u benieuwd wat u vandaag kunt krijgen voor uw koper? Bekijk snel de actuele koperprijs op de website van Metaalrecycling Zondervan of download de app! Is vandaag de dag dat u uw koper komt inwisselen tegen een vergoeding? Kom dan snel langs op de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht.

Koper verkopen

Hoeveel kunt u krijgen voor uw partij koper?

De actuele koperprijs hangt af van een aantal factoren. Natuurlijk moet het koper van redelijk goede kwaliteit zijn om gerecycled te kunnen worden. De reden dat de koperprijs echter verschilt, komt door de markt van vraag en aanbod qua metalen. De markt heeft een sterke invloed op de dagprijs die wij u kunnen geven voor uw koper. Hierbij houden wij de London Metal Exchange-koersen (LME) als leidraad. Deze koersen wisselen per metaal per dag, waardoor de actuele koperprijs per dag kan verschillen: houd de prijs dus goed in de gaten via onze website of onze app.

De actuele koperprijs vindt u bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van koper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wanneer u uw koper aan ons verkoopt, zorgen wij ervoor dat u de meest actuele koperprijs ontvangt voor uw metaalafval.

Bent u benieuwd naar de koperprijs van vandaag? Bekijk dan onze website of download onze app. Hier houden we dagelijks bij wat u kunt ontvangen voor uw metaal. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van koper kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)