Inkoop – Aluminium

Aluminium is een zeer populair materiaal. Het is economisch gezien zeer goedkoop, het weegt niet veel en is een erg slijtvast materiaal dat goed bestand is tegen corrosie. Bovendien is het een goede geleider. Het is een veelzijdig product en het is dan ook niet zo gek dat u aluminium ook vaak in het dagelijks leven tegenkomt. Zo zit aluminium in onder andere huishoudapparatuur (denk aan pannen, bestek, delen van strijkijzers), kampeerbenodigdheden, daken, ladders en meubels.

Door de vele toepassingsmogelijkheden van aluminium is de kans dus erg groot dat u wel iets van aluminium in uw huis of bedrijfspand heeft liggen. Als u niets meer met het product doet wat aluminium bevat, is het misschien een optie om het te verkopen aan een metaalbedrijf. Bij Metaalhandel Zondervan zijn wij zeer geïnteresseerd in inkoop aluminium wat u ons te bieden heeft. Wij kopen dit voor een zeer goede prijs bij u in en zorgen ervoor dat het materiaal op een milieubewuste wijze wordt gerecycled.

U kunt uw aluminium naar ons toe brengen, maar wij kunnen het eventueel ook bij u ophalen. Heeft u aluminium waar u toch niets meer mee doet? Neem dan contact met ons op en wij zullen uw aluminium tegen een goede prijs van u overnemen met onze inkoop aluminium service.