Inkoop – Messing

Een van de bekendste koperlegeringen is messing. Deze legering bestaat uit zo’n 60% koper en 40% zink. Deze legering is tegenwoordig zeer populair vanwege zijn hardheid en zelfsmerende goede eigenschappen. Messing is zeer sterk en wordt vooral toegepast in sanitair en ruimtes zoals de badkamer. De kans is groot dat er iets van dit ‘gele koper’ in uw waterkraan of douche zit. Wij zijn hierom geïnteresseerd in inkoop messing.

Heeft u ergens nog een oud bad liggen of een douchebak waar u niets meer mee doet? Misschien zit er wel messing in, wat u aan Metaalhandel Zondervan kunt verkopen. Wij bieden u de beste prijzen die u kunt krijgen voor uw oude inkoop messing! U kunt uw oude messing naar onze werkplaats komen brengen, waar wij het gewicht van uw messing wegen en op basis daarvan berekenen wij de prijs die wij u kunnen geven.

Heeft u grotere partijen messing voor ons ter beschikking? Ook dan kunt u uw messing bij ons inleveren. Neem contact met ons op en wij zullen uw inkoop messing met onze speciaal hiervoor geschikte transportmiddelen uw messing naar onze werkplaats brengen.

Messing kan goed herbruikt worden en het is dan ook een goede keuze om uw messing aan ons aan te bieden. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van inkoop messing.