Inkoop – Koper

Koper is misschien wel een van de bekendste metalen die er bestaat. Het roodbruine metaal wordt nog steeds in veel verschillende huishoudelijke apparaten gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan magnetrons en magnetronovens. Ook voor geveldelen van gebouwen, muntgeld en kunstwerken wordt veel koper gebruikt.

Kortom: koper is een metaal dat overal, in elk huishouden, wel te vinden is. Als u veel oud koper heeft rondslingeren en er verder niets mee doet, kunt u ervoor kiezen om het koper aan Metaalhandel Zondervan te verkopen. Wij zijn erg geïnteresseerd in de inkoop koper.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in de inkoop koper. Bij ons kunt u uw oude koper inleveren tegen een goede prijs, die wordt bepaald door middel van het gewicht aan koper dat u bij ons inlevert.

Natuurlijk kunnen wij het koper ook bij u op komen halen. Met name als u grotere hoeveelheden aan koper wil recyclen, is het handiger om Metaalhandel Zondervan te laten komen. Wij beschikken over de juiste transportmiddelen die grote hoeveelheden aan oud koper kunnen transporteren van uw woning of bedrijfspand naar onze werkplaats.

Als u uw metalen aan ons verkoopt, bent u ervan verzekerd dat wij uw oud koper op milieuvriendelijke wijze zullen recyclen. Zo bent u niet alleen van uw schroot af: u verdient er ook nog iets aan én u bent milieuvriendelijk bezig!

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van inkoop koper.