Zakelijk

Wij staan niet alleen voor de particulier klaar, wij zijn ook aanwezig op de zakelijke markt op het gebied van metaalhandel en metaalrecycling. Metaalhandel Zondervan heeft een breed dienstenpakket voor de zakelijke markt. Onze persoonlijke dienstverlening wordt ondersteund met vakkundig personeel,  hoogwaardige apparatuur en een uitstekende service. De moderne en gecertificeerde bedrijfsvoering van Metaalhandel Zondervan staat garant voor een snelle en betrouwbare afhandeling van alle soorten oud ijzer en metalen.

Kosteloos transport, containerservice en palletbox service

Ons dienstenpakket voor de zakelijke markt bestaat onder andere uit kosteloos transport. Wij vinden het belangrijk dat wij u alle zorgen om uw oude metalen en oud ijzer uit handen nemen. Ook het transport hierbij. Wij komen het oud ijzer en alle andere oude metalen gratis bij u ophalen. Zo garanderen wij een snelle en betrouwbare afhandeling van al uw oude metalen en oud ijzer.

Voor de industrie en groothandel beschikken wij ook over een gratis containerservice. Met onze containerservice kunnen wij een container plaatsen, waar u uw oud ijzer en andere oude metalen in kan doen, zodat ze gescheiden worden en beschermd worden. Hiermee kunt u de waarde van uw oude metalen en oud ijzer verhogen, waardoor u meer uit uw schroot haalt. Wij plaatsen de container kosteloos, halen deze ook weer gratis op en kunnen ook de containers wisselen.

Als u behoefte heeft aan een kleinere container, is een palletbox misschien een betere oplossing. Deze palletboxen zijn vloeistofdicht en dus geschikt voor de inzameling van oude accu’s.

Snelle service en betaling

Wij bij Metaalhandel Zondervan zijn een jong en dynamisch bedrijf met innovatieve middelen om de bedrijfsvoering zo snel mogelijk te laten gaan, zonder dat de betrouwbaarheid van onze activiteiten daaronder te lijden heeft. Wij staan dan ook garant voor snelle service en betaling. Bij ons bent u ervan verzekerd dat het gehele proces dat wij met u beginnen op een goede en snelle manier wordt afgehandeld.

Meer informatie over ons dienstenpakket op zakelijk gebied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u graag adviseren en al uw specifieke vragen beantwoorden.