Inkoop – handgepeld Koper

Koper is een zeer bekend metaal. In ons dagelijks leven komen we deze roodbruine metaalsoort dan ook erg vaak tegen. We kennen natuurlijk het welbekende koperdraad, maar koper zit ook nog in veel andere dingen. Denk bijvoorbeeld aan magnetrons, geveldelen en dakbedekking, munten en standbeelden. U kunt het zo gek niet noemen, of er zit wel koper in.

Koper is veelal te vinden in kabels. Waarschijnlijk heeft u nog wel een paar kabels in uw schuur liggen. Als u hier toch niets mee doet, verkoop het koper dan handgepeld aan Metaalhandel Zondervan! Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop koper handgepeld.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in de inkoop van uw oude koper, handgepeld. Bij ons kunt u uw oude koper inleveren tegen een goede prijs, die wordt bepaald door middel van het gewicht aan koper dat u bij ons inlevert. Handgepeld houdt in dat het koper met de hand gepeld is uit kabels.

Handgepeld koper moet wel aan een aantal eisen voldoen voor de inkoop koper handgepeld. Het dient vrij te zijn van aanhechtingen en andere vreemde bestanddelen, radioactieve stoffen en oxidatie. Twijfelt u of uw koper wel goed is handgepeld? Kom eens bij ons langs en wij zullen u vertellen of uw koper handgepeld geschikt is voor de ver- en inkoop.

Door het verkopen van uw handgepelde oude koper bent u milieuvriendelijk bezig én verdient u er nog eens iets aan! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van inkoop koper handgepeld.