Inkoop – PVC Kabel

De kans is groot dat u thuis wel een paar oude PVC kabels heeft liggen. Oude PVC kabels komen voort uit productierestanten, maar ook als restant wanneer uw kabels worden vervangen of verwijderd en als er een nieuw kabelnetwerk bij u wordt aangelegd. Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop PVC kabel.

PVC kabels zijn vooral een last in uw huis en u heeft er verder niet zoveel aan. Laat uw PVC kabels dan inkopen door Metaalhandel Zondervan! Wij bieden een goede prijs per gewichtseenheid voor uw oude PVC kabels. Hiermee kunnen wij weer andere dingen doen en bent u dus milieubewust bezig. Bovendien bent u van de rotzooi af én verdient u er nog iets aan. Kortom: neem contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van inkoop PVC kabel.

Kom uw oude PVC kabel naar ons toe brengen om het in te wisselen voor geld. Als u grote hoeveelheden PVC kabel voor ons heeft, kunnen wij deze ook op komen halen met geschikte transportmiddelen en uw PVC kabel van uw huis of bedrijfspand naar onze werkplaats brengen. Interesse in onze inkoop PVC kabel service? Neem dan contact met ons op!