Inkoop – Zink

Zink is een blauw wit overgangsmateriaal dat vaak gebruikt wordt in legeringen in de industrie. Enkele bekende toepassingen van zink zijn batterijen, de regenpijp, dakgoot, dakbedekking en muntmetaal. De kans is dus groot dat u iets in en rondom het huis heeft dat zink bevat. Indien u er niets meer mee doet, is het misschien een beter idee om het zink dat u heeft aan een metaalhandel te verkopen dat weet wat ermee gedaan moet worden. Hiervoor bent u bij Metaalhandel Zondervan aan het juiste adres! Wij zijn namelijk erg geïnteresseerd in inkoop zink.

Zink komt veel vrij bij dakdekkers, klus- en onderhoudsbedrijven en installatiebedrijven. Werkt u bij zo’n bedrijf en heeft u nog wat zink liggen dat recyclebaar is? Ook voor bedrijven staan we graag klaar op het gebied van recycling.

Zink heeft een smeltpunt van 419 graden celsius en een kookpunt van 907 graden celsius. Hierdoor is het gemakkelijk te recyclen. Bij Metaalhandel Zondervan verzamelen, scheiden en wegen we het zink dat u bij ons aanlevert. Wij bieden een goede inkoopprijs voor uw inkoop zink. Als u uw zink aan ons verkoopt, bent u van de rommel af én heeft u er nog iets aan verdiend. Kortom: laat uw zink door Metaalhandel Zondervan recyclen. Neem contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van inkoop zink en recycling.