Inkoop – Elektromotoren

Metaalhandel Zondervan is een betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Daarnaast is niets te veel voor ons. Wij kopen vrijwel alle soorten oud ijzer en metalen in en verwerken en recyclen deze materialen op een zo duurzaam mogelijke manier. Ook voor de inkoop elektromotoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is een elektromotor?

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie. Met een elektromotor wordt bijvoorbeeld een werktuig aangedreven. Er bestaan verschillende soorten elektromotoren, meestal worden de apparaten gebruikt in machines waar iets in beweging gezet moet worden, bijvoorbeeld een ronddraaiende beweging.

Daarnaast worden ook veel machines aangedreven door elektromotoren, zoals treinen, trams en schepen. Ook is de startmotor van een auto een elektromotor die wordt gebruikt om de verbrandingsmotor te starten.

Wat doen wij met uw elektromotor?

U kunt bij ons terecht voor inkoop elektromotoren met alle soorten elektromotoren. Wij scheiden, recyclen en verzamelen de materialen in de elektromotoren die voor ons van belang zijn. Na deze sortering rekenen wij met u af en gaan wij verder met het traject. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Het recyclen van materialen van bijvoorbeeld een elektromotor is van groot belang. Grondstoffen worden namelijk steeds schaarser, terwijl het verbruik door de consument stijgt. Recyclen is een goede en duurzame oplossing en daarnaast ook een noodzaak om aan de vraag van de consument te blijven voldoen.