Inkoop – RVS

RVS staat voor roestrvij staal en is een legering bestaande uit ijzer, nikkel chroom en koolstof. Bijna iedereen heeft wel een product dat bestaat uit onder andere roestvrij staal. Het komt namelijk vooral voor in kamers waar regelmatig vocht komt, zoals badkamers. Ook wordt RVS gebruikt voor scheepsbouw, leidingwerk, hekwerk en andere industriële toepassingen. Wij zijn geïnteresseerd in inkoop RVS!

De kans is dus groot dat u wel een product heeft dat van RVS gemaakt is. Als u hier niets meer mee doet, is het zonde om er niks mee te doen. Want waarom zou u het laten liggen, terwijl u er ook geld voor kunt krijgen? Bij Metaalhandel Zondervan kunt u uw oude roestvrij staal laten inruilen voor geld. Wij zijn zeer geïnteresseerd in de inkoop RVS.

Heeft u grote hoeveelheden RVS en bent u niet in staat om het zelf naar onze werkplaats te brengen? Neem dan contact met ons op en wij zullen met de geschikte transportmiddelen uw lading inkoop RVS komen halen. Wij betalen per gewichtseenheid. Bent u benieuwd naar de actuele prijzen die er worden gegeven voor inkoop RVS? Neem dan eens een kijkje op onze website.