Inkoop – Lood

Lood staat bekend om zijn zachte, buigzame en kneedbare textuur van donkerblauw-grijze kleur. Het wordt natuurlijk niet alleen gebruikt voor glas-in-loodkunst. Er zijn vele toepassingen mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lood als elektrode in oplaadbare loodaccu’s, als koelmiddel in een loodgekoelde reactor en, misschien meer herkenbaar, als bladlood voor onder andere raamkozijnen. Hierom zijn wij geïnteresseerd in de inkoop lood service.

Lood wordt tegenwoordig niet meer zo veel toegepast vanwege de gezondheidsrisico’s en de schade voor het milieu. Het is echter wel gemakkelijk te recyclen. Laat dit doen door Metaalhandel Zondervan! Wij zijn geïnteresseerd in inkoop lood en recyclen uw lood nadat wij het van u overkopen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor lood inkoop voor een eerlijke en zeer goede prijs.

Wij hebben de juiste transportmiddelen om het lood van uw woning naar onze werkplaats te krijgen. U kunt daarom kiezen of u het wil laten halen (gratis), of komt brengen. Neem contact met ons op bij interesse en wij zullen ervoor zorgen dat u een mooi bedrag kunt vangen voor uw inkoop lood.