Inkoop – Accu’s

Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten, zoals stationaire en startloodaccu’s. Loodaccu’s zijn vooral te vinden in bijvoorbeeld auto’s en heftrucks. Startaccu’s kunnen snel een hoge stroom geven en hebben relatief veel en dunnen loden platen. Stationaire accu’s zijn bijvoorbeeld accumulatoren afkomstig uit telefooncentrales en noodstroomvoorzieningen. Deze accumulatoren leveren een lagere stroom dan startaccu’s, maar kunnen dieper ontladen worden.

Heeft u nog een oude accu liggen waarvan u denkt dat u er niks meer mee gaat doen? Voor inkoop accu’s bent u bij Metaalhandel Zondervan aan het juiste adres. Wij scheiden, verzamelen en wegen de non-ferro metalen (zoals koper, lood, zink, RVS en aluminium), waarna deze metalen verder gerecycled worden. Recycling is erg belangrijk: niet alleen voor het milieu, maar ook om schaarste tegen te gaan. Laat uw accu’s daarom niet in uw schuur onder het stof verdwijnen, maar verkoop ze! Tegen een zeer goede prijs bieden wij onze service op het gebied van inkoop accu’s aan.

Bij inkoop accu’s zijn er een aantal eisen aan het recyclen en vervoeren. Het is belangrijk dat het recyclen op de juiste manier gebeurt, laat het daarom over aan een specialist. U kunt ons altijd inschakelen om u te helpen met het vervoeren van de accumulatoren. Neem contact met ons op en wij zullen u zo goed mogelijk helpen!