Inkoop – Raffineer

Metaalhandel Zondervan is uw ideale partner voor het recyclen en verwerken van oud ijzer en metalen. Wij werken met vrijwel alle soorten metalen en draaien nergens onze hand voor om. Zo bieden wij ook inkoop raffineer aan.

Wat is raffineer?

Raffineer is een verzamelnaam voor gebruiksvoorwerpen waarin metalen aanwezig zijn. Het is bij raffineer echter niet bedrijfseconomisch haalbaar om het metaal handmatig of middels installaties te scheiden van het overig materiaal.

Onder raffineer valt bijvoorbeeld: printplaten of andere verbindingen welke niet handmatig te demonteren zijn, keukenapparatuur, motoren, zaagmachines, boormachines en meer. Als u benieuwd bent of uw apparatuur valt onder raffineer, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wat doen wij met inkoop raffineer?

Wij scheiden, verzamelen en wegen de metalen uit het raffineer. Na deze sortering bekijken we de hoeveelheid metalen en rekenen wij met u af. Vervolgens gaan we verder met recyclen. Dit doen we om duurzaam te werken en een oplossing te vinden voor de schaarste van de grondstoffen. De vraag naar grondstoffen wordt namelijk steeds hoger, terwijl grondstoffen zelf schaarser worden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inkoop raffineer of heeft u nog vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom eens langs.