Inkoop – Grondkabels

Metaalhandel Zondervan is al jarenlang de ideale partner voor het verwerken en recyclen van alle soorten oud ijzer en metalen, waaronder inkoop grondkabels. Grondkabels zijn kabels die geschikt zijn voor aanleg in de grond, en voorzien zijn van een aardscherm. De grondkabels bevatten onder de buitenmantel een staaldraadomvlechting of een loodmantel. Het aardscherm dient tevens als aardleiding.

Recycling en inkoop grondkabels

U kunt bij ons terecht met alle soorten en maten grondkabels. Wij bekijken vervolgens de hoeveelheid metalen in de kabels en betalen u daarna de dagwaarde van de metalen bij onze inkoop grondkabels service. Daarna gaan we verder met het recycle traject.

Wij scheiden, verzamelen en recyclen de metalen. Dit doen wij zonder iets verloren te laten gaan en op een duurzame manier. Waarom recyclen wij materialen? Dit doen wij omdat grondstoffen tegenwoordig steeds schaarser worden, maar de vraag van de consument stijgt. Recyclen is een goede en duurzame oplossing, maar zeker ook een noodzaak, om te blijven voldoen aan de vraag van de consument.

Bent u in het bezit van oude grondkabels en wilt u hier graag nog wat aan verdienen? Neem dan contact op met metaalhandel Zondervan of kom eens bij ons langs, dan bekijken wij uw kabels en kijken wij wat we nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van inkoop grondkabels.