Actuele lood prijs Dordrecht

Heeft u nog een partij oud lood liggen en wilt u deze inleveren tegen een vergoeding? Wij van Metaalrecycling Zondervan kopen uw lood graag van u over! Wat u kunt krijgen voor uw partij lood, verschilt per dag. Houd dus de actuele lood prijs in Dordrecht in de gaten op onze website of download de app van Metaalrecycling Zondervan.

Lood prijs

Hoe wordt de actuele oud lood prijs bepaald?

De lood prijs verschilt van dag tot dag en wordt bepaald door een aantal factoren, zoals de markt van vraag en aanbod en de kwaliteit van het oud lood. Als de vraag groot is, gaat de prijs omhoog en omgekeerd. Daarnaast hangt de prijs die wij kunnen bieden af van de kwaliteit van het lood. Bij Metaalrecycling Zondervan bieden wij u altijd een transparante en eerlijke prijs, gebaseerd op de London Metal Exchange-koersen (LME).

Metaalrecycling Zondervan koopt uw lood van u over

Lood is onder andere te vinden in daken, goten, accu’s en nog veel meer. Bij ons kunt u uw oud lood inleveren in Dordrecht tegen de meest actuele prijs. Heeft u een grote partij? Dan komen we deze gratis bij u ophalen. Ook kunnen wij gratis een container plaatsen als u regelmatig een grote partij oud lood heeft om in te leveren. Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk voor u om uw oud lood in te leveren!

De actuele lood prijs vindt u bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud lood. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast houden wij dagelijks de koersen in de gaten, zodat we u altijd de actuele lood prijs kunnen bieden in Dordrecht. Komt u ook uw lood inleveren vandaag?

Voor meer informatie over alle soorten metaalafval, het inleveren van oud lood of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw oud lood waard is? Download onze app om op de hoogte te blijven van de actuele oud lood prijs in Dordrecht.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)