Aluminium inleveren Dordrecht

Aluminium is een zeer populair materiaal. Het is goedkoop, weegt niet veel en is een slijtvast materiaal dat goed bestand is tegen corrosie. Bovendien is het een goede geleider. Zo zit aluminium in onder andere huishoudapparatuur, kampeerbenodigdheden, daken, ladders en meubels. Door de vele toepassingsmogelijkheden van aluminium is de kans dus erg groot dat u wel iets van aluminium in uw huis of bedrijfspand heeft liggen. Dit is zonde, want aluminium is goed te recyclen. Hierdoor wordt de schaarste van grondstoffen tegengaan. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van uw metalen! Kortom: kom uw aluminium inleveren op onze werf in Dordrecht.

Aluminium inleveren

Zo kunt u uw aluminium inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Wanneer u het aluminium komt inleveren in Dordrecht, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw partij bepalen wij vervolgens die vergoeding die u van ons ontvangt. De hoogte van de vergoeding hangt onder andere af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw aluminium. Vervolgens wordt uw aluminium schoongemaakt en voorbereid voor de recycling. Heeft u een grotere partij aluminium om in te leveren? Dan komen we deze partij graag bij u ophalen. Heeft u regelmatig grotere partijen aluminium om in te leveren? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis containerservice! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van containers? Neem dan contact met ons op.

Kom uw aluminium inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van aluminium. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van aluminium in Dordrecht kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw partij aluminium waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele prijzen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)