Brons inleveren Dordrecht

Heeft u nog oud brons liggen, bijvoorbeeld oude medailles die u heeft gewonnen en waar u toch niets meer mee doet? Brons kan goed gebruikt worden om bijvoorbeeld nieuwe standbeelden of kerkklokken mee te gieten. Uw brons wordt dan gesmolten en opnieuw gegoten, waardoor het een tweede leven krijgt in een ander object. Metaalrecycling Zondervan zorgt er graag voor dat uw brons op een nieuwe plek terechtkomt. Samen met u gaan we de schaarste van grondstoffen tegen: kom uw brons dus inleveren op onze werf in Dordrecht! Wij staan voor u klaar op het gebied van de inkoop en recycling van uw partij oud brons.

Brons inleveren

Uw brons inleveren: zo gaat dat in z’n werk

U kunt uw partij brons komen inleveren op onze werf in Dordrecht. Als u erg veel brons heeft, kunt u kosteloos de partij door ons laten ophalen. Heeft u regelmatig grote partijen brons? Dan is onze containerservice wellicht interessant voor u. Kortom: bij Metaalrecycling Zondervan kunt u kiezen uit verschillende manieren om uw brons in te leveren. Zo maken we het inleveren van brons in Dordrecht zo gemakkelijk mogelijk voor u!

Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij brons. Daarna gaan wij aan de slag met het reinigen van het metaal, waarna het zijn weg vindt naar onze partners voor de recycling van het metaal.

Lever uw brons in bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw brons. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van brons in Dordrecht of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)