Brons prijs

Heeft u nog oud brons liggen, bijvoorbeeld oude medailles die u heeft gewonnen en waar u toch niets meer mee doet? Brons kan goed gebruikt worden om bijvoorbeeld nieuwe standbeelden of kerkklokken mee te gieten. Natuurlijk is uw brons wel wat waard. Daarom ontvangt u bij het inleveren van uw brons een goede prijs van Metaalrecycling Zondervan. Zo zorgen we er samen voor dat het brons op de juiste plek terecht komt. Daar worden zowel de planeet als uw portemonnee blij van! Kortom: kom uw brons inleveren op onze werf in Dordrecht en ontvang de meest actuele en eerlijke brons prijs.

Brons prijs

Hoe wordt de brons prijs bepaald?

De prijs die wij u kunnen geven voor uw brons, hangt af van een aantal factoren. Een van die factoren is bijvoorbeeld de kwaliteit van het brons: het moet van dusdanige kwaliteit zijn, om het metaal nog te gebruiken. Daarnaast hangt de prijs af van het gewicht van uw partij. Wat wij u kunnen geven voor uw brons per kilo, wordt elke dag opnieuw vastgesteld aan de hand van de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij brons.

Heeft u de dagprijs gezien, en wilt u voor die prijs uw brons aan ons verkopen? Dan kunt u uw partij brons langs komen brengen op onze werf in Dordrecht. Als u erg veel brons heeft, kunt u kosteloos de partij door ons laten ophalen. Heeft u regelmatig grote partijen brons? Dan is onze containerservice wellicht interessant voor u. Zo maken we het inleveren van brons zo gemakkelijk mogelijk voor u!

De beste brons prijs vindt u bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw brons. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van brons of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Bent u benieuwd naar de actuele prijs die wij u kunnen bieden voor uw brons? Kijk dan op onze website of download onze app in de App Store of Google Play Store.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)