Elektriciteitskabel inleveren

Heeft u een hoop elektriciteitskabels liggen waar u eigenlijk niets meer mee doet? Kom uw elektriciteitskabel dan inleveren bij Metaalrecycling Zondervan! Dat is goed voor zowel de planeet als uw portemonnee. Het koper in de kabels is namelijk goed te recyclen, mits dit natuurlijk op de juiste manier gebeurt. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen we graag voor milieuvriendelijke recycling van uw oude kabels, en geven u graag een vergoeding voor het inleveren van uw elektriciteitskabel.

Elektriciteitskabel inleveren

Wat kunt u krijgen voor uw elektriciteitskabel?

Elektriciteitskabels zijn er in verschillende soorten en maten, maar bij de metaalhandel zijn we vooral geïnteresseerd in het kopergehalte van de kabels. Hoe hoger het kopergehalte, hoe hoger de inkoopprijs die wij aan u betalen. De hoogte van deze vergoeding hangt onder andere af van het gewicht van de partij, het kopergehalte en de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw elektriciteitskabel.

Hoe kunt u uw oude elektriciteitskabel inleveren?

U kunt uw elektriciteitskabel inleveren tijdens onze openingstijden op onze werf in Dordrecht. Heeft u een grotere partij kabels om in te leveren? Dan komen we deze partij bij u ophalen. Heeft u regelmatig grotere partijen? Dan kunt u gebruik maken van onze containerservice. Wij beschikken over containers voor verschillende soorten (metaal)afval in verschillende maten, die wij door heel Nederland plaatsen en ook weer ophalen. Zo wordt recycling steeds makkelijker gemaakt voor onze klanten en dragen wij samen met onze klanten ons steentje bij aan het milieu!

Kom uw elektriciteitskabel inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van het koper dat te vinden is in elektriciteitskabels. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking ervan! Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van uw elektriciteitskabel kunt u vrijblijvend contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)