Geelkoper prijs Dordrecht

Heeft u nog wat geelkoper liggen, bijvoorbeeld uit instrumenten? Dit koper is nog prima te recyclen, wat de schaarste van grondstoffen tegengaat. Daarnaast kunt u er ook nog eens een goede vergoeding voor krijgen. Kortom: kom uw geelkoper inleveren op de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht tegen een fijne prijs!

Geelkoper prijs

Hoe bepalen wij de actuele geelkoper prijs?

Geelkoper, afhankelijk van het kopergehalte, heeft warmte- en elektriciteitsgeleidende eigenschappen. Daarnaast zit het ook in bijvoorbeeld instrumenten. De kans dat u dus geelkoper thuis heeft liggen, is relatief groot. Als u er toch niets meer mee doet, kunt u het beter inleveren bij een metaalhandel om te recyclen. Bij Metaalrecycling Zondervan krijgt u de beste geelkoper prijs voor uw koper in Dordrecht.

Wanneer u uw geelkoper komt inleveren en het geschikt is voor recycling, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw koper bepalen wij vervolgens die geelkoper prijs die u van ons ontvangt in Dordrecht. Deze prijs wordt onder andere bepaald door de London Metal Exchange (LME) koers voor het metaal. Deze koers is gebaseerd op de internationale markt van vraag en aanbod, waardoor het een eerlijke prijs is. Vervolgens wordt het geelkoper goed schoongemaakt en voorbereid voor de recycling, zodat het metaal voorbereid wordt voor een tweede leven in verschillende producten.

De beste geelkoper prijs ontvangt u bij Zondervan Metaalrecycling

Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van geelkoper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van geelkoper kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw koper waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele prijs voor geelkoper in Dordrecht.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)