Gruis ijzer inleveren

Heeft u in de schuur of op het bedrijventerrein nog wat gruis ijzer liggen? Gruis ijzer heeft een dikte van tot 3 millimeter en is vooral te vinden in huishoudelijke apparaten en fietsen. De kans is dus groot dat u ergens nog wel wat gruis ijzer hebt om in te leveren. Metaalrecycling Zondervan neemt uw gruis ijzer graag van uw over tegen een eerlijke vergoeding. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het gruis ijzer op de juiste plek terechtkomt.

Gruis ijzer inleveren

Het inleveren van uw gruis ijzer

U kunt uw partij gruis ijzer komen inleveren op onze werf in Dordrecht. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Deze prijs hangt af van onder andere de vraag en het aanbod op de internationale markt in metalen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij gruis ijzer. Vervolgens wordt uw partij gesorteerd op kwaliteit. Zo kan het ijzer dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces. Heeft u een grote partij die u niet zelf kunt komen inleveren? Neem dan contact met ons op, dan komen wij uw partij gratis bij u ophalen.

Metaalrecycling Zondervan neemt uw gruis ijzer graag in

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw knip ijzer. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een containerservice, waarmee we het mogelijk maken om regelmatig grote partijen oud ijzer in te kopen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van gruis ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)