Gruis ijzer prijs

Heeft u in de schuur of op het bedrijventerrein nog wat gruis ijzer liggen? Gruis ijzer is ijzer dat erg fijn is: het heeft een dikte van tot 3 millimeter en is vooral te vinden in huishoudelijke apparaten en fietsen. Gruis ijzer is vaak niet helemaal zuiver, maar dat betekent niet dat het niet te recyclen nog. Integendeel: Metaalrecycling Zondervan biedt een eerlijke gruis ijzer prijs voor uw partij! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het gruis ijzer op de juiste plek terechtkomt. Goed voor de planeet én uw portemonnee dus!

Hoe bepalen we de gruis ijzer prijs?

De gruis ijzer prijs hangt af van een aantal factoren. Ten eerste de kwaliteit van het ijzer: zitten er nog veel resten aan, zoals ijzer of lijm, is de kwaliteit misschien niet hoog genoeg. Daarnaast hangt het ook af van de markt van vraag en aanbod. Als de vraag naar gruis ijzer groot is, gaat de prijs omhoog en omgekeerd. Daarom verschilt de gruis ijzer prijs van dag tot dag. Bij Metaalrecycling Zondervan bieden wij u altijd een transparante en eerlijke prijs, gebaseerd op de London Metal Exchange-koersen (LME).

Uw gruis ijzer inleveren

Kom langs bij Metaalrecycling Zondervan om uw gruis ijzer en eventuele andere metalen in te leveren tegen eerlijke schrootprijzen. Beschikt u over grote hoeveelheden ijzer? Dan kunnen wij deze partij bij u ophalen of kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice. Deze service houdt in dat wij een metaal- of schrootcontainer naar keuze bij u plaatsen en deze weer komen ophalen als deze vol is. Vervolgens gaan wij aan de slag met het sorteren van uw partij ijzer en geven de eerlijke prijs.

Altijd de beste gruis ijzer prijs bij Metaalrecycling Zondervan

De actuele prijs worden dagelijks door ons bijgehouden. De prijzen van metaal kunnen door de dag heen veranderen en zijn afhankelijk van de wereldwijde vraag en aanbod. Benieuwd wat uw metalen waard zijn? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele metaalprijzen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)