Hoogste koperprijs

Heeft u nog een partij koper liggen, en bent u benieuwd of u er nog wat voor kan vangen? Dat kan zeker! Wat u precies kunt krijgen voor uw koper, verschilt echter per dag. Bekijk snel de actuele koperprijs op de website van Metaalrecycling Zondervan of download de app! Zo weet u snel wanneer u de hoogste koperprijs kunt ontvangen voor uw metaal. Is vandaag de dag dat u uw koper komt inwisselen tegen een vergoeding? Kom dan snel langs op de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht.

Koper verkopen

Hoeveel kunt u krijgen voor uw partij koper?

Koper is een veelgebruikt materiaal en is te vinden in bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, geveldelen van gebouwen en kunstwerken. Het is dus waarschijnlijk dat u nog wat koper heeft liggen waar u toch niets meer mee doet. Zeker omdat uw koper ook nog wat waard kan zijn. Bij Metaalrecycling Zondervan bent u ervan verzekerd dat u de hoogste koperprijs ontvangt voor het inleveren van uw metaalafval.

Deze koperprijs hangt af van een aantal factoren. Om de hoogste koperprijs te kunnen krijgen voor uw partij, moet het koper van relatief goede kwaliteit zijn. Anders kan het immers niet meer goed gerecycled worden. Daarnaast heeft de markt van vraag en aanbod een sterke invloed op de dagprijs die wij u kunnen geven voor uw koper. Hierbij houden wij de London Metal Exchange-koersen (LME) als leidraad. Daarom kan de hoogste koperprijs per dag veranderen: houd ze dus goed in de gaten via onze website of onze app.

De hoogste koperprijs krijgt u bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van koper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wanneer u uw koper aan ons verkoopt, zorgen wij ervoor dat u de hoogste koperprijs ontvangt voor uw metaalafval.

Bent u benieuwd naar de koperprijs van vandaag? Bekijk dan onze website of download onze app. Hier houden we dagelijks bij wat u kunt ontvangen voor uw metaal. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van koper kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)