Knip ijzer inleveren Dordrecht

Heeft u in de schuur of op het bedrijventerrein nog wat knipijzer liggen? Knip ijzer is ijzer dat makkelijk te verknippen is. Het heeft een dikte van 3 tot 6 millimeter en is bijvoorbeeld te vinden in radiatoren, buizen, motoren, kachels en zelfs badkuipen. Wanneer u uw knip ijzer bij Metaalrecycling Zondervan gaat inleveren in Dordrecht, krijgt u altijd een eerlijke prijs ervoor terug. Zo zorgen wij ervoor dat uw knip ijzer op de juiste plek terechtkomt. Goed voor de planeet én uw portemonnee!

Metaal inleveren

Het proces van knip ijzer inleveren

U kunt uw partij knip ijzer komen inleveren op onze werf in Dordrecht. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij knip ijzer. Vervolgens wordt uw partij gesorteerd op kwaliteit. Zo kan het oud ijzer dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces van ijzer en metalen. Heeft u een grote partij knip ijzer die u niet zelf kunt komen inleveren in Dordrecht? Neem dan contact met ons op, dan komen wij uw partij gratis bij u ophalen. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor u!

Lever uw knip ijzer in bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw knip ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een containerservice, waarmee we het mogelijk maken om regelmatig grote partijen oud ijzer in te kopen.

Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van knip ijzer in Dordrecht of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)