Knip ijzer prijs

Heeft u in de schuur of op het bedrijventerrein nog wat knipijzer liggen? Knip ijzer is ijzer dat makkelijk te verknippen is. Het heeft een dikte van 3 tot 6 millimeter en is bijvoorbeeld te vinden in radiatoren, buizen, motoren, kachels en zelfs badkuipen. Kortom: er zijn veel toepassingen te vinden voor knip ijzer, wat het ook erg waarschijnlijk maakt dat u iets heeft waar knip ijzer in te vinden is. Bij Metaalrecycling Zondervan vindt u de beste inkoop prijs die wij u kunnen bieden voor uw knip ijzer!

Knip ijzer prijs

Hoe wordt de knip ijzer prijs bepaald?

Knip ijzer is een materiaal dat makkelijk te recyclen is, waardoor het ook een gewild materiaal is voor metaalrecyclingsbedrijven. De prijs hangt echter ook af van een aantal andere factoren. Als de vraag naar ijzer groot is, gaat de prijs omhoog en omgekeerd. Daarom verschilt de knip ijzer prijs van dag tot dag. Daarnaast kan ook de prijs per handelaar verschillen. Bij Metaalrecycling Zondervan bieden wij u altijd een transparante en eerlijke prijs, gebaseerd op de London Metal Exchange-koersen (LME).

Lever uw knipijzer bij ons in of laat uw partij ophalen

Kom langs bij Metaalrecycling Zondervan om uw knip ijzer en eventuele andere metalen in te leveren tegen eerlijke schrootprijzen. Beschikt u over grote hoeveelheden knipijzer? Dan kunnen wij deze partij bij u ophalen of kunt u gebruik maken van onze kosteloze containerservice. Deze service houdt in dat wij een metaal- of schrootcontainer naar keuze bij u plaatsen en deze weer komen ophalen als deze vol is. Vervolgens gaan wij aan de slag met het sorteren van uw partij knip ijzer en geven de eerlijke prijs.

Altijd de beste knip ijzer prijs bij Metaalrecycling Zondervan

De actuele knip ijzer prijs worden dagelijks door ons bijgehouden. De prijzen van metaal kunnen door de dag heen veranderen en zijn afhankelijk van de wereldwijde vraag en aanbod. Benieuwd wat uw metalen waard zijn? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele metaalprijzen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)