Koper handgepeld inleveren Dordrecht

Heeft u thuis of op uw werkplaats nog wat losse kabels liggen die u niet meer gebruikt? In veel kabels is handgepeld koper te vinden. Dit koper is nog prima te recyclen, wat de schaarste van grondstoffen tegengaat. Daarnaast kunt u er ook nog eens een goede vergoeding voor krijgen. Kortom: kom uw handgepeld koper inleveren op de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht! Dan zorgen wij ervoor dat u een eerlijke prijs krijgt en dat uw partij handgepeld koper op milieubewuste wijze wordt gerecycled of afgevoerd.

Koper handgepeld inleveren

Het proces van koper inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Wilt u een partij handgepeld koper inleveren in Dordrecht? Dan moet het koper wel aan een aantal eisen voldoen. Zo dient het vrij te zijn van aanhechtingen en andere vreemde bestanddelen, radioactieve stoffen en oxidatie. Wij kunnen u vertellen of uw koper goed gepeld is of niet.

Wanneer u het handgepeld koper komt inleveren in Dordrecht en het geschikt is voor recycling, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw koper bepalen wij vervolgens die koperprijs die u van ons ontvangt. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw koper. Vervolgens wordt het koper goed schoongemaakt en voorbereid voor de recycling, zodat het metaal voorbereid wordt voor een tweede leven in verschillende producten.

Containerservice

Heeft u grotere partijen koper om in te leveren? Dan kunnen wij deze partij gratis en voor niets bij u ophalen. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis containerservice. Wij kunnen overal in Nederland een container plaatsen, waarin u uw koperafval dumpt. Zit deze container vol met koper, komen wij de container legen. Vervolgens kopen wij de partij koper van u op tegen de dagprijs.

Kom uw handgepeld koper inleveren bij Zondervan Metaalrecycling!

Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van handgepeld koper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van handgepeld koper in Dordrecht kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw koper waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele prijs voor handgepeld koper.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)