Koper handgepeld prijs Dordrecht

Heeft u nog wat handgepeld koper liggen, bijvoorbeeld uit overbodige kabels? Dit koper is nog prima te recyclen, wat de schaarste van grondstoffen tegengaat. Daarnaast kunt u er ook nog eens een goede vergoeding voor krijgen. Kortom: kom uw handgepeld koper inleveren op de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht tegen een fijne prijs!

Koper handgepeld inleveren

Hoe bepalen wij de actuele koper handgepeld prijs?

Om een partij handgepeld koper in te leveren en er een prijs voor te ontvangen in Dordrecht, moet het koper wel aan een aantal eisen voldoen. Zo dient het vrij te zijn van aanhechtingen en andere vreemde bestanddelen, radioactieve stoffen en oxidatie. Weet u niet zeker of uw koper goed gepeld is? Wij kunnen u hierover adviseren.

Wanneer u het handgepeld koper komt inleveren en het geschikt is voor recycling, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw koper bepalen wij vervolgens die koperprijs die u van ons ontvangt. Deze prijs wordt onder andere bepaald door de London Metal Exchange (LME) koers voor het metaal. Deze koers is gebaseerd op de internationale markt van vraag en aanbod, waardoor het een eerlijke prijs is. Vervolgens wordt het koper goed schoongemaakt en voorbereid voor de recycling, zodat het metaal voorbereid wordt voor een tweede leven in verschillende producten.

De beste koper handgepeld prijs ontvangt u bij Zondervan Metaalrecycling

Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van handgepeld koper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van handgepeld koper kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw koper waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele prijs voor handgepeld koper in Dordrecht.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)