Koper inkoop

Koper is een veelgebruikt materiaal en is te vinden in bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, geveldelen van gebouwen en kunstwerken. Een eigenschap van koper is dat het goed te recyclen is. Heeft u dus nog wat koper liggen waar u toch niets meer mee doet? Biedt uw partij koper dan ter inkoop aan bij Metaalrecycling Zondervan! Wij kopen uw koper graag van u over en bieden daar ook een eerlijke prijs voor. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee!

Koper verkopen

Metaalrecycling Zondervan voor de inkoop van uw koper

Wanneer u een partij koper komt inleveren ter inkoop, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw koper bepalen wij vervolgens die koperprijs die u van ons ontvangt. De hoogte van dit bedrag hangt af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Deze koersen worden onder andere bepaald door de markt van vraag en aanbod. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw koper. Vervolgens wordt uw koper schoongemaakt en voorbereid voor de recycling, zodat het metaal weer een tweede leven kan krijgen.

We maken het graag makkelijk voor u

Heeft u grotere partijen koper beschikbaar voor inkoop? Dan kunnen wij deze partij gratis en voor niets bij u ophalen. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis containerservice. Wij kunnen overal in Nederland een container plaatsen, waarin u uw koperafval dumpt. Zit deze container vol met koper, komen wij de container legen. Vervolgens kopen wij de partij koper van u op tegen de dagprijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van containers? Neem dan contact met ons op.

Kom uw koper inleveren bij Zondervan Metaalrecycling!

Wij van Metaalrecycling Zondervan stellen ons graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw koper en eventuele andere metalen. Daarnaast houden wij dagelijks de koersen in de gaten, zodat we u altijd de actuele prijs kunnen bieden voor uw metaalafval. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of de inkoop van koper kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw koper waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele koperprijs.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)