Koper inleveren Dordrecht

Heeft u thuis of op uw werkplaats nog wat koper liggen? Koper is een veelgebruikt materiaal en is te vinden in bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, geveldelen van gebouwen en kunstwerken. Een eigenschap van koper is dat het goed te recyclen is. Daar zorgen we bij Metaalrecycling Zondervan natuurlijk graag voor! Kortom: kom uw koper inleveren op onze werf in Dordrecht en ontvang een eerlijke vergoeding voor uw partij koper.

Koper inleveren

Het proces van koper inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Heeft u een partij koper om in te leveren? Wanneer u het koper komt inleveren in Dordrecht, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw koper bepalen wij vervolgens die koperprijs die u van ons ontvangt. De hoogte van dit bedrag hangt af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw koper. Vervolgens starten wij het recycling proces. Uw koper wordt schoongemaakt en voorbereid voor de recycling, zodat het metaal voorbereid wordt voor een tweede leven in verschillende producten.

Containerservice

Heeft u grotere partijen koper om in te leveren? Dan kunnen wij deze partij gratis en voor niets bij u ophalen. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis containerservice. Wij kunnen overal in Nederland een container plaatsen, waarin u uw koperafval dumpt. Zit deze container vol met koper, komen wij de container legen. Vervolgens kopen wij de partij koper van u op tegen de dagprijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van containers? Neem dan contact met ons op.

Kom uw koper inleveren bij Zondervan Metaalrecycling!

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van koper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Daarnaast houden wij dagelijks de koersen in de gaten, zodat we u altijd de actuele koperprijs kunnen bieden. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van koper in Dordrecht kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw koper waard is vandaag? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele koperprijs.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)