Koper verkopen

Koper is een veelgebruikt materiaal en is te vinden in bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, geveldelen van gebouwen en kunstwerken. Het is dus waarschijnlijk dat u nog wat koper heeft liggen waar u toch niets meer mee doet. Het is dan een idee om uw koper te verkopen aan Metaalrecycling Zondervan. Een eigenschap van koper is namelijk dat het goed te recyclen is. Bij Metaalrecycling Zondervan zorgen wij ervoor dat uw koper goed terechtkomt, zodat het weer gebruikt kan worden in andere productieprocessen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Koper verkopen

Hoeveel kunt u krijgen voor uw partij koper?

Wanneer u uw koper wilt verkopen, wilt u er natuurlijk wel de beste prijs voor ontvangen. Bij Metaalrecycling Zondervan bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke en goede prijs kunt krijgen voor uw partij koper. De vergoeding die u ontvangt voor het verkopen van uw koper, hangt af van een aantal factoren. Zo moet de kwaliteit van het koper voldoende zijn om nog gerecycled te kunnen worden. Daarnaast heeft de markt van vraag en aanbod een sterke invloed op de dagprijs die wij u kunnen geven voor uw koper. Is er veel vraag, dan is de vergoeding hoger dan wanneer er minder vraag is naar uw koper. Hierbij houden wij de London Metal Exchange-koersen (LME) goed in de gaten. De actuele dagprijzen voor uw koper kunt u vinden op onze website of download snel onze app. Zo kunt u in een opslag zien of vandaag de dag is dat u uw koper gaat verkopen aan Metaalrecycling Zondervan!

Uw koper verkopen aan Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van koper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wanneer u uw koper aan ons verkoopt, zorgen wij samen met onze (internationale) partners ervoor dat uw koper zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van koper kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)