Koperprijs Dordrecht

Heeft u nog een partij koper liggen, en bent u benieuwd of u er nog wat voor kan vangen? Dat kan zeker! Wat u precies kunt krijgen voor uw koper, verschilt echter per dag. Bekijk snel de actuele koperprijs op de website van Metaalrecycling Zondervan of download de app! Zo blijft u altijd op de hoogte van de actuele koperprijs. Is vandaag de dag dat u uw koper komt inwisselen tegen een vergoeding? Kom dan snel langs op de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht.

Koper inleveren

Hoeveel kunt u krijgen voor uw partij koper?

Koper is een veelgebruikt materiaal en is te vinden in bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, geveldelen van gebouwen en kunstwerken. Het is dus waarschijnlijk dat u nog wat koper heeft liggen waar u toch niets meer mee doet. Bij Metaalrecycling Zondervan bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke en goede koperprijs ontvangt voor het inleveren van uw metaalafval in Dordrecht.

Deze koperprijs in Dordrecht hangt af van een aantal factoren. Ten eerste moet het koper in goede staat zijn om het recycling proces in te kunnen gaan. Daarnaast heeft de markt van vraag en aanbod een sterke invloed op de dagprijs die wij u kunnen geven voor uw koper. Hierbij houden wij de London Metal Exchange-koersen (LME) als leidraad.

Bekijk de actuele koperprijs bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van koper. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wanneer u uw koper aan ons verkoopt, zorgen wij samen met onze (internationale) partners ervoor dat uw koper zoveel mogelijk hergebruikt wordt.

Bent u benieuwd naar de koperprijs van vandaag in Dordrecht? Bekijk dan onze website of download onze app. Hier houden we dagelijks bij wat u kunt ontvangen voor uw metaal. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van koper kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)