Lood inleveren

Lood is onder andere te vinden in daken, goten, accu’s en nog veel meer. De kans is dus groot dat u wel wat oud lood heeft om in te leveren bij de metaalhandel. Voor het inleveren van uw lood tegen een goede vergoeding bent u bij Metaalrecycling Zondervan aan het juiste adres! Wat u kunt krijgen voor uw partij lood, verschilt per dag. Houd dus de actuele lood prijs in de gaten op onze website of download de app van Metaalrecycling Zondervan.

Het proces van lood inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

U kunt uw partij lood komen inleveren op onze werf in Dordrecht. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die elke dag wordt vastgesteld door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij knip ijzer. Vervolgens wordt uw partij gesorteerd op kwaliteit. Zo kan het lood dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces. Heeft u een grotere partij die u niet zelf kunt komen inleveren? Neem dan contact met ons op, dan komen wij uw partij gratis bij u ophalen. Als u regelmatig een grote partij heeft, kunnen we ook gratis en voor niets een container bij u plaatsen. Deze container komen we dan weer legen als deze vol zit. We maken het inleveren van lood graag zo makkelijk mogelijk voor u!

De actuele lood prijs vindt u bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Daarnaast houden wij dagelijks de koersen in de gaten, zodat we u altijd de actuele lood prijs kunnen bieden. Komt u ook uw lood inleveren vandaag?

Voor meer informatie over alle soorten metaalafval, het inleveren van lood of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Benieuwd wat uw oud lood waard is? Download onze app om op de hoogte te blijven van de actuele lood prijs.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)