Lood prijs

Bij de milieustraat of het grondstoffencentrum krijgt u niets voor uw lood, of moet u er zelfs voor betalen. Wij bieden een beter alternatief. Bij Metaalrecycling Zondervan krijgt u een goede vergoeding voor uw partij oud lood. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. De actuele prijzen fluctueren, download daarom onze app en blijf op de hoogte van de lood prijs van Zondervan Metaalrecycling!

Lood prijs

Hoe wordt de lood prijs bepaald?

De lood prijs wordt bepaald door een aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren is de markt, dus de vraag en aanbod. Als de vraag groot is, gaat de prijs omhoog en omgekeerd. Daarom verschilt de lood prijs van dag tot dag. Daarnaast kan ook de prijs per handelaar verschillen. Bij Metaalrecycling Zondervan bieden wij u altijd een transparante en eerlijke prijs.

Oud lood inleveren

Bij Metaalrecycling Zondervan komen veel bedrijven en particulieren hun oud lood inleveren. Lood is onder andere te vinden in daken, goten, accu’s en nog veel meer. Bij ons kunt u uw oud lood inleveren tegen de beste prijs.

Bent u bezig met een project waarbij veel lood of andere metalen vrijkomen? Dan kan u ook gebruik maken van onze kosteloze containerservice. Deze service houdt in dat wij een metaal- of schrootcontainer naar keuze bij u plaatsen. Bij ons heeft u de keuze uit veel verschillende containers van verschillende afmetingen. Of u nou een container nodig heeft van 1 kubieke meter of van 40 kubieke meter: wij hebben het! Ook voor vloeistofdichte oud metaal boxen bent u bij ons aan het juiste adres.

Altijd de beste prijs voor oud lood

De actuele lood prijs wordt dagelijks door ons bijgehouden. De prijzen van lood kunnen door de dag heen veranderen en zijn afhankelijk van de wereldwijde vraag en aanbod. Benieuwd wat uw oud lood waard is? Download onze app om op de hoogte te blijven van de actuele metaalprijzen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)