Messing inleveren Dordrecht

Heeft u thuis of op uw werkplaats nog wat messing liggen? Messing (ook wel geelkoper genoemd) is een legering die bestaat uit 60% koper en 40% zink. Het wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen vanwege de goede eigenschappen van messing. Indien u niks meer met de messing zal doen, is het een optie om het metaal in te leveren bij een metaalhandel! Een eigenschap van messing is dat het goed te recyclen is. Daar zorgen we bij Metaalrecycling Zondervan natuurlijk graag voor! Kortom: kom uw koper inleveren op onze werf in Dordrecht en ontvang een eerlijke vergoeding voor uw partij koper.

Messing

Het proces van messing inleveren bij Metaalrecycling Zondervan

Heeft u een partij messing om in te leveren? Wanneer u het messing komt inleveren in Dordrecht, gaan wij meteen aan de slag met het sorteren en wegen van uw partij. Gebaseerd op het gewicht en de kwaliteit van uw messing bepalen wij vervolgens die prijs die u van ons ontvangt. De hoogte van dit bedrag hangt af van de London Metal Exchange (LME) koersen. Omdat wij de beurs als leidraad houden, bent u bij ons altijd verzekerd van de beste dagprijs voor uw messing. Vervolgens wordt het metaal schoongemaakt en voorbereid voor de recycling.

Containerservice en ophaalservice

Heeft u grotere partijen messing om in te leveren in Dordrecht? Dan kunnen wij deze partij gratis en voor niets bij u ophalen. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis containerservice. Wij kunnen overal in Nederland een container plaatsen, waarin u uw metaalafval dumpt. Zit deze container vol met messing, komen wij de container legen. Vervolgens kopen wij de partij messing van u op tegen de dagprijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van containers? Neem dan contact met ons op.

Kom uw messing inleveren bij Zondervan Metaalrecycling!

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van messing. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van messing in Dordrecht kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)