Metaal inleveren Dordrecht

Heeft u nog wat oud metaal liggen waarvan u niet weet wat u ermee moet doen? Kom uw metaal inleveren bij Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht! Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het recyclen en verwerken van oud ijzer en metalen. Metaalrecycling Zondervan is een familiebedrijf waarin vader en zoon samenwerken en beide zijn opgegroeid in de handelswereld. Wij weten dus wel raad met uw metaalafval!

Metaal inleveren

Waarom uw metaal inleveren?

Het inleveren van metaal is belangrijk voor het welzijn van de aarde. Grondstoffen zijn namelijk schaars, terwijl de vraag van de consument juist stijgt. Als u uw metaal inlevert bij een gespecialiseerde metaalhandel, kan uw restmetaal worden gerecycled en verwerkt worden in nieuwe producten. Als vergoeding voor het inleveren van uw metaal krijgt u een goede dagprijs voor uw partij in Dordrecht. Kortom: het inleveren van uw metaal is niet alleen goed voor de planeet, maar ook nog eens voor uw portemonnee.

Wij kopen diverse metalen in, zoals oud ijzer, aluminium, brons, roestvrijstaal, koper, messing, kabel, lood, zink en meer. Wij handelen in vrijwel alle soorten metaal bij Zondervan. De dagprijs die u kunt ontvangen voor uw partij metaal wordt bepaald aan de hand van vraag en aanbod op de markt. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw metaal. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw metalen goed verwerkt en gerecycled worden. Niets gaat verloren!

Kom uw metaal inleveren bij Metaalrecycling Zondervan!

Bij Metaalrecycling Zondervan bent u aan het juiste adres voor een allround metaalhandel waarbij duurzaamheid en klantgerichtheid voorop staan. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw metaal in Dordrecht.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)