Metaal recycling Dordrecht

Heeft u nog wat metaal liggen en wilt u dit inleveren bij een metaalhandel ter recycling? Wij kopen uw metaal graag in! Familiebedrijf Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling en de verwerking van verschillende soorten metaal in Dordrecht. Wij kopen uw partij metaal graag van uw over, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw metaal correct wordt gerecycled.

Metaal recycling

Hoe gaat metaalrecycling in zijn werk?

Grondstoffen – zoals diverse soorten metaal – zijn schaars, terwijl de vraag van de consument juist stijgt. Het is daarom ook belangrijk dat er zo veel mogelijk metaalafval wordt gerecycled en verwerkt in nieuwe producten. Daarom maken wij het zo makkelijk mogelijk voor onze klanten om metaal in te leveren. Heeft u bijvoorbeeld een grote partij om in te leveren? Of heeft u met regelmaat een grote partij? Dan kunnen wij gratis de partij bij u ophalen of zelfs een container bij u plaatsen. Zit de container vol met metaalafval? Dan halen wij de container gratis weer op.

Wanneer u uw metaalafval komt inleveren, zullen wij uw partij eerst wegen en sorteren. Voor de recycling van metaal in Dordrecht is het namelijk wel belangrijk dat het metaal nog van goede kwaliteit is. Op basis daarvan berekenen wij de prijs die u voor uw metaal ontvangt. Dit hangt af van onder andere de vraag en het aanbod op de markt en de London Metal Exchange-koersen (LME). Vervolgens gaan wij aan de slag met het recyclen en verwerken van uw metaalafval. Is het metaal niet geschikt voor recycling? Dan zorgen wij ervoor dat het op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

Voor metaal recycling bent u bij Metaalrecycling Zondervan aan het juiste adres

Bij Metaalrecycling Zondervan bent u aan het juiste adres voor een allround metaalhandel waarbij duurzaamheid en klantgerichtheid voorop staan. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het laten ophalen of inleveren van metaalafval of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij metaal.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)