Metaalafval Dordrecht

Heeft u nog wat metaalafval liggen op uw bouwterrein of in de schuur in Dordrecht? Lever het dan in bij Metaalrecycling Zondervan! Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van het recyclen en verwerken van verschillende soorten metalen. Zondervan is een familiebedrijf waarin vader en zoon samenwerken en beiden zijn opgegroeid in de handelswereld. Wij weten dan ook als geen ander wat wij met uw metaalafval moeten doen!

Metaalafval

Waarom uw metaalafval inleveren?

Grondstoffen – zoals diverse soorten metaal – zijn schaars, terwijl de vraag van de consument juist stijgt. Het is daarom ook belangrijk dat er zo veel mogelijk metaalafval wordt gerecycled en verwerkt in nieuwe producten. Als vergoeding voor het inleveren van uw metaal krijgt u een goede dagprijs voor uw partij.

Voor onze klanten, zowel particuliere als zakelijke, maken wij het graag zo makkelijk mogelijk om metaal in te leveren. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld omdat het gaat om een grotere partij, dan kunnen wij uw metaal ook ophalen. Heeft u regelmatig een grote partij metaalhandel, omdat u bijvoorbeeld bezig bent met een bouwproject? Dan kunnen wij gratis een container bij u plaatsen. Zit de container vol met metaalafval? Dan halen wij de container gratis weer op.

Wanneer u uw metaalafval komt inleveren in Dordrecht, zullen wij uw partij eerst wegen en sorteren. Op basis daarvan berekenen wij de prijs die u voor uw metaal ontvangt. Dit hangt af van onder andere de vraag en het aanbod op de markt. Vervolgens gaan wij aan de slag met het recyclen en verwerken van uw metaalafval.

Lever uw metalen in bij Metaalhandel Zondervan!

Bij Metaalrecycling Zondervan bent u aan het juiste adres voor een allround metaalhandel waarbij duurzaamheid en klantgerichtheid voorop staan. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het laten ophalen of inleveren van metaalafval of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij metaal.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)