Metaalhandel Heinenoord

Zondervan is een metaalhandel bedrijf met jarenlange ervaring en daarmee een betrouwbare partner bij het recyclen en verwerken van oud ijzer en metalen. Zondervan is een familiebedrijf waarin vader en zoon samenwerken en beide zijn opgegroeid in de handelswereld. Niets is te gek voor ons en wij kopen dan ook alle soorten oud ijzer en metalen in.

Werkzaamheden als metaalhandel Heinenoord

Zondervan verricht vele werkzaamheden als metaalhandel Heinenoord . Denk hierbij bijvoorbeeld aan Containerservice, ophaalservice, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden en het leegruimen van (bedrijfs)panden. Maar u kunt natuurlijk vooral bij ons terecht voor de inkoop van vele materialen, waaronder oud ijzer, aluminium, brons, roestvrijstaal, koper, messing, kabel, lood, zink en meer.

Containerservice

Zondervan metaalhandel Heienoord , staat onder andere bekend door de containerservice. U kunt hier gebruik van maken als u eenmalig een partij metalen af wilt laten voeren of als u een vaste container nodig heeft. U kunt deze container dan kosteloos aanvragen en vullen met uw materialen. Is uw container vol? Dan halen wij deze kosteloos op en wisselen de volle container om voor een nieuwe. U krijgt dan de dagprijs betaald voor al uw oude metalen.

Er zitten vele voordelen aan onze containerservice, bijvoorbeeld:

 • De containers zijn beschikbaar in verschillende maten, afhankelijk van de hoeveelheid en het soort metaal waarover u beschikt.
 • Onze containerservice is altijd gratis.
 • De container wordt vervangen op een door u gewenst tijdstip.
 • Het hele traject van inzamelen en afvoeren verloopt bij Zondervan volgens de laatste milieu eisen, waardoor uw metalen op een gecertificeerde en duurzame manier worden gerecycled.

Uw metalen bij metaalhandel Heinenoord

Wij handelen in vrijwel alle soorten metaal bij Zondervan. U kunt dus altijd bij ons terecht met uw oud ijzer of metaal. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw metalen goed verwerkt en gerecycled worden, wij laten zo goed als niks verloren gaan. U kunt uw metalen bij ons in Dordrecht komen inleveren tegen de dagprijs van het betreffende materiaal. Daarnaast bieden wij u goede service, wat meestal kosteloos of tegen een scherpe prijs is. Voor meer informatie over onze werkzaamheden als metaalhandel Heienoord of over onze prijzen, kunt u contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u dan verder en zijn uiteraard in staat om verdere persoonlijke vragen over uw materialen te beantwoorden.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)