Metaalhandel

Heeft u nog wat oud metaal liggen waarvan u niet weet wat u ermee moet doen? Lever het dan in bij een betrouwbare Metaalhandel! Metaalrecycling Zondervan heeft jarenlange ervaring op het gebied van het recyclen en verwerken van oud ijzer en metalen. Zondervan is een familiebedrijf waarin vader en zoon samenwerken en beide zijn opgegroeid in de handelswereld. Niets is te gek voor ons en wij weten dan ook raad met alle soorten metaalafval!

Metaalhandel

Wat kunnen wij voor u betekenen als metaalhandel?

Als allround metaalhandel houdt Metaalrecycling Zondervan zich bezig met het uitvoeren van verschillende activiteiten op het gebied van recycling. Voor onze klanten, zowel particuliere als zakelijke klanten, maken wij het graag zo makkelijk mogelijk om metaal in te leveren. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld omdat het gaat om een grotere partij, dan kunnen wij uw metaal ook ophalen. Heeft u regelmatig een grote partij metaalhandel, omdat u bijvoorbeeld bezig bent met een bouwproject? Dan kunnen wij gratis een container bij u plaatsen. Zit de container vol met metaalafval? Dan halen wij de container gratis weer op.

Daarnaast willen wij u een eerlijke prijs geven voor uw metaalafval. Wij kopen diverse metalen in, zoals oud ijzer, aluminium, brons, roestvrijstaal, koper, messing, kabel, lood, zink en meer. Wij handelen in vrijwel alle soorten metaal bij Zondervan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw metalen goed verwerkt en gerecycled worden. Niets gaat verloren!

Lever uw metalen in bij Metaalhandel Zondervan!

Kortom: bij Metaalrecycling Zondervan bent u aan het juiste adres voor een allround metaalhandel waarbij duurzaamheid en klantgerichtheid voorop staan. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het laten ophalen of inleveren van oud ijzer of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw partij oud ijzer.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)