Metaalprijzen app

Bij de milieustraat of het grondstoffencentrum krijgt u niets voor uw oud ijzer, of moet u er zelfs voor betalen. De stap kan daarom groot zijn om uw metaalafval naar de metaalhandel te brengen. Dit terwijl het recyclen en hergebruiken van grondstoffen juist nu zo belangrijk is! Bij Metaalrecycling Zondervan krijgt u geld voor het inleveren van uw metaalafval. Hoeveel geld u voor uw metaalafval ontvangt, hangt af van verschillende factoren, zoals de markt van vraag en aanbod. Daarom kunnen de actuele prijzen fluctueren. Download daarom onze metaalprijzen app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele prijzen.

Metaalprijzen app

Hoe worden metaalprijzen bepaald?

De metaalprijzen worden bepaald door een aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren is de markt, dus de vraag en aanbod. Als de vraag groot is, gaat de prijs omhoog en omgekeerd. Daarom verschillen de metaalprijzen van dag tot dag. Daarnaast kan ook de prijs per handelaar verschillen.

Bij Metaalrecycling Zondervan werken we aan de hand van de London Metal Exchange-koersen (LME). Hierdoor is de prijs die u ontvangt voor uw partij metaal altijd gebaseerd op internationale marktbewegingen. De prijzen voor het metaal passen wij iedere dag aan op onze website, maar u kunt ook onze metaalprijzen app downloaden. Zo bent u altijd op de hoogte van de prijzen en kunt u snel beslissen of vandaag de dag is dat u uw metaalafval gaat inleveren!

Download de metaalprijzen app van Metaalrecycling Zondervan

Bij Metaalrecycling Zondervan bent u aan het juiste adres voor een allround metaalhandel waarbij duurzaamheid en klantgerichtheid voorop staan. U kunt bij ons terecht met onder andere oud ijzer, koper, lood, messing en zink. Voor meer informatie over de metaalprijzen of onze app kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u kunt krijgen voor het inleveren van uw metaal.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)