Metaalprijzen

Bij de milieustraat of het grondstoffencentrum krijgt u niets voor uw oud ijzer, of moet u er zelfs voor betalen. Wij bieden een beter alternatief. Bij Metaalrecycling Zondervan krijgt u geld voor uw metaalafval. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. De actuele prijzen fluctueren, download daarom onze app of houd onze website in de gaten en blijf op de hoogte van al onze metaalprijzen!

Metaalprijzen

Hoe worden metaalprijzen bepaald?

De metaalprijzen worden bepaald door een aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren is de markt, dus de vraag en aanbod. Als de vraag groot is, gaat de prijs omhoog en omgekeerd. Daarom verschillen de metaalprijzen van dag tot dag. Daarnaast kan ook de prijs per handelaar verschillen. Bij Metaalrecycling Zondervan bieden wij u altijd een transparante en eerlijke prijs.

Metalen inleveren

Bij Metaalrecycling Zondervan komen veel bedrijven en particulieren hun metaalafval inleveren. U kunt bij ons terecht met onder andere oud ijzer, koper, lood, messing en zink. Kom langs bij Metaalrecycling Zondervan om uw oude ijzer en metalen in te leveren tegen eerlijke metaalprijzen. U kunt ons altijd bellen als u vragen heeft over uw metaalafval.

Beschikt u over grote hoeveelheden metaal? Dan kunt u ook gebruik maken van onze kosteloze containerservice. Deze service houdt in dat wij een metaal- of schrootcontainer naar keuze bij u plaatsen. Bij ons heeft u de keuze uit veel verschillende containers van verschillende afmetingen. Of u nou een container nodig heeft van 1 kubieke meter of van 40 kubieke meter: wij hebben het! Ook voor vloeistofdichte oud metaal boxen bent u bij ons aan het juiste adres.

Altijd de beste prijzen voor uw oud ijzer en oude metalen

De actuele metaalprijzen worden dagelijks door ons bijgehouden. De prijzen van metaal kunnen door de dag heen veranderen en zijn afhankelijk van de wereldwijde vraag en aanbod. Benieuwd wat uw metalen waard zijn? Download onze app of houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele metaalprijzen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)