Oud aluminium prijs Dordrecht

Heeft u nog een partij aluminium liggen, en bent u benieuwd of u een vergoeding kunt ontvangen voor het inleveren ervan? Wat u precies kunt krijgen voor uw partij aluminium kan per dag verschillen. Metaalrecycling Zondervan houdt dit graag voor u bij! Houd daarom onze website in de gaten voor de actuele oud aluminium prijs of download onze app. Komt u vandaag nog uw aluminium inwisselen tegen een vergoeding? Kom dan snel langs op de werf van Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht.

Oud aluminium prijs

Waarop wordt de oud aluminium prijs gebaseerd?

Aluminium is een zeer populair materiaal. Het is goedkoop, weegt niet veel en is een slijtvast materiaal dat goed bestand is tegen corrosie. Bovendien is het een goede geleider. Zo zit aluminium in onder andere huishoudapparatuur, kampeerbenodigdheden, daken, ladders en meubels. Door de vele toepassingsmogelijkheden van aluminium is de kans dus erg groot dat u wel iets van aluminium in uw huis of bedrijfspand heeft liggen. Dit is zonde, want aluminium is goed te recyclen. Metaalrecycling Zondervan koopt uw aluminium daarom graag van uw over in Dordrecht, uiteraard tegen een eerlijke oud aluminium prijs.

De oud aluminium prijs in Dordrecht hangt af van een aantal factoren. Ten eerste moet het koper in goede staat zijn om het recycling proces in te kunnen gaan. Daarnaast heeft de internationale markt van vraag en aanbod een sterke invloed op de dagprijs die wij u kunnen geven voor uw aluminium. Hierbij houden wij de London Metal Exchange-koersen (LME) als leidraad. Om het overzichtelijk voor u te houden, kunt u de actuele prijzen dagelijks vinden op onze website of in onze app. U vindt onze app in de App Store of Google Play Store.

Ontvang de beste oud aluminium prijs bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van aluminium. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Bent u benieuwd naar de oud aluminium prijs van vandaag in Dordrecht? Bekijk dan onze website of download onze app in de App Store of Google Play Store. Voor meer informatie over alle soorten metaalafval of het inleveren van aluminium kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)