Oud ijzer container

Heeft u regelmatig grote partijen oud ijzer om in te leveren? Laat dan een gratis container plaatsen waarin u uw oud ijzer kunt verzamelen. Voor een container voor uw oud ijzer bent u bij Metaalrecycling Zondervan aan het juiste adres! Met onze gratis containerservice zorgen wij ervoor dat iedere partij oud ijzer op de juiste bestemming terechtkomt. Duurzaamheid en het milieu staan bij ons hoog in het vaandel, en daarom maken wij het u zo makkelijk mogelijk om hun oud ijzer in te leveren.

Oud ijzer container

Uw oud ijzer opslaan in een container: opgeruimd staat netjes!

Wanneer u bijvoorbeeld werkt in de industrie, of thuis vaak bezig bent met metalen, zit u vaak met metaalafval opgescheept. Met onze containerservice kunnen wij een container plaatsen waar u uw oud ijzer en andere oude metalen in kan doen. Zo kunt u uw metaalafval gescheiden houden en beschermen tegen weersinvloeden. Wij plaatsen de container kosteloos, en halen deze ook weer gratis op, inclusief uw oud ijzer.

Onze containers zijn beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud metaal, door geheel Nederland. Als uw container vol zit, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en wij zullen uw container komen legen op een dag en tijdstip waarop het ú uitkomt. Uiteraard krijgt u een vergoeding voor het oud ijzer dat in de container is opgeslagen. Deze vergoeding is afhankelijk van de dagprijs. Bekijk wat u vandaag kunt krijgen voor uw container met oud ijzer op onze website of op onze app.

Ook een container van Metaalrecycling Zondervan laten plaatsen?

Kortom: bij Metaalrecycling Zondervan bent u aan het juiste adres voor een allround metaalhandel waarbij duurzaamheid en klantgerichtheid voorop staan. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Voor meer informatie over onze containerservice kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)