Oud ijzer Dordrecht

Heeft u nog oud ijzer liggen op uw bedrijventerrein of in uw schuur? Laat het dan recyclen en verwerken door een gespecialiseerde metaalhandel! Metaalrecycling Zondervan staat voor u klaar op het gebied van de inkoop en recycling van uw partij oud ijzer in Dordrecht. Heeft u een grote partij oude ijzer? Dan komen wij deze gratis bij u ophalen. Zo maken we het recyclen van oude materialen gemakkelijk voor u.

Waarom uw oud ijzer inleveren?

Oud ijzer of metaalafval wordt ook wel schroot genoemd. Het ontstaat uit afgedankte of onbruikbare producten. Dit schroot kan opnieuw worden ingezet. Dit gaat de schaarste van grondstoffen tegen. Recycling zorgt er dus voor dat er aan de vraag van de consument voldaan kan worden. Daarnaast is het ook goed voor de planeet. Om ervoor te zorgen dat uw partij oud ijzer op de juiste manier wordt verwerkt en op de juiste plek terugkomt, kunt u uw oud ijzer ter inkoop aanbieden bij Metaalrecycling Zondervan in Dordrecht.

Het proces

Heeft u een partij oud ijzer om in te leveren in Dordrecht? Kom langs op onze werf of laat de partij ophalen als het een grote partij is. Vervolgens bekijken we de dagprijs van het metaal, die vastgesteld wordt door de London Metal Exchange-koersen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw partij oud ijzer.

Bij het schrootafval wordt vaak onderscheid gemaakt tussen ‘ferro schroot’, wat voornamelijk bestaat uit ijzer. Daarnaast bestaat er ook nog ‘non-ferroschroot’, wat bestaat uit andere metalen zoals koper, messing, aluminium, zink, lood, tin en roestvast staal. De eerste stap – na inkoop – is natuurlijk dat uw partij wordt gesorteerd op kwaliteit: ferro bij ferro, non-ferro bij non-ferro, herbruikbaar bij herbruikbaar en puin bij puin. Zo kan het oud ijzer dat u bij ons heeft ingeleverd uiteindelijk als grondstof weer terugkeren in het productieproces van ijzer en metalen.

Lever uw oud ijzer in bij Metaalrecycling Zondervan

Metaalrecycling Zondervan beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van de recycling van uw oud ijzer. Wij stellen ons dus graag op als uw partner voor de inkoop en verwerking van uw oude metalen. Wij zijn een echt familiebedrijf wat, door de jaren heen, een gedegen klantenkring heeft opgedaan in Dordrecht en omstreken.

Onze diensten bestaan onder andere uit de inkoop van metalen, recycling van metalen, sloopwerkzaamheden, het leegruimen van panden en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een containerservice, waarmee we het mogelijk maken om regelmatig grote partijen oud ijzer in te kopen. Voor meer informatie over alle soorten schrootafval, het inleveren van oud ijzer in Dordrecht of onze containerservice kunt u contact opnemen met Metaalrecycling Zondervan. Wij kunnen u dan precies vertellen hoe het inkoopproces in elkaar zit en hoeveel u voor uw partij oud ijzer kunt krijgen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)